Aangepaste trainingsplannenHallo jongens, ik ben verheugd om aan te kondigen dat ik nu op maat gemaakte trainingsplannen exclusief aan leden van de Man Flow Yoga-gemeenschap aanbied.

Als je er zeker van wilt zijn dat je de meest geschikte yoga-workouts of -programma’s doet voor je specifieke fitnessdoelen – en niet-yogagerelateerde bewegingstips wilt ontvangen, hulp wilt bij een gezondere levensstijl – en op een manier die past bij je bestaande schema en motivatieniveaus, meld je dan vandaag nog aan voor een Man Flow Yoga Trainingsplan op maat!!

Aangepaste trainingsplannen

Heb je hulp nodig bij het opstellen van een trainingsplan dat specifiek is voor jouw fitnessdoelen? Misschien voel je je overweldigd door alle verschillende trainingskeuzes en heb je gewoon wat algemene richting nodig. Als u het meeste wilt halen uit uw tijd die u aan lichaamsbeweging besteedt, sneller wilt werken aan uw fitnessdoelen om een ​​gezonde levensstijl tot stand te brengen, terugkerende pijn of ongemak weg te werken en het op een zinvolle manier in uw bestaande schema in te passen, dan zou je me een trainingsplan op maat moeten laten maken.

De 5 meest voorkomende situaties Een aangepast trainingsplan is nuttig:

Waarom zou je je aanmelden voor een Trainingsplan op maat? De belangrijkste problemen die ik binnen de Man Flow Yoga-gemeenschap zie, komen neer op de volgende 5 situaties:

  1. Niet zeker weten welke trainingen of programma’s het beste bij je passenen bezorgd zijn dat u uw tijd niet optimaal gebruikt.
  2. Werken rond eerdere verwondingen of terugkerende pijn en ongemak; het bepalen van de trainingen die veilig zijn voor uw lichaam, zodat u sterker kunt worden zonder uw lichaam slechter te maken.
  3. Uitzoeken hoe Man Flow Yoga past in je bestaande wekelijkse trainingsroutine, en hoe je de fysieke activiteiten die je leuk vindt in evenwicht kunt brengen met de juiste hoeveelheid yoga (en WANNEER dat te doen)
  4. Gebrek aan algemene motivatie of niet weten waar te beginnenen je overweldigd voelen over het maken van de veranderingen die nodig zijn om een ​​gezondere levensstijl te leiden.
  5. Frustratie met algemene fitnessvooruitgang, niet de verbeteringen zien die u wilt zien in uw flexibiliteit, algehele kracht of uw gewicht.

Uw situatie is uniek en dat betekent het maken van een uniek plan. Er zijn een heleboel trainingen en programma’s in het MFY Ledengedeelte, en hoewel die variëteit geweldig is, kan het overweldigend zijn om alles uit te zoeken en erachter te komen wat het beste voor je is.

Met een op maat gemaakt trainingsprogramma kun je het trainingsplan krijgen dat je nodig hebt om sneller naar je doelen te werken, op een manier die zo effectief mogelijk is en past bij je beschikbaarheid en motivatie.

Sterker nog, de plannen die ik maak, omvatten meestal meer dan alleen yoga. Non-yoga oefeningen en verandering van levensstijl – wat je dagelijks regelmatig doet – zijn ook belangrijke onderdelen van het werken aan je fitnessdoelen, en deze maken ook deel uit van de op maat gemaakte trainingsprogramma’s die ik maak.

Dus als u geïnteresseerd bent in het sneller en effectiever bereiken van uw fitnessdoelen, en uw tijd zo goed mogelijk wilt gebruiken met programma’s, trainingen en oefeningen die het beste bij u en uw fitnessdoelen passen, meld u dan aan om een ​​gesprek te starten en laten we maak vandaag nog een trainingsprogramma op maat voor u!

JA, ik wil een trainingsplan op maat.

Stop met het verspillen van tijd aan het uitzoeken van de meest geschikte programma’s of trainingen voor jou. Verspil geen tijd aan trainingen die niet direct uw fitnessdoelen ondersteunen. Begrijp de gewoonten waarvan je je misschien niet bewust bent en die je ervan weerhouden je fitnessdoelen te bereiken (heel vaak zijn veel van de gewoonten waarvan we DENKEN dat ze gezond zijn, eigenlijk wat ons pijn doet!)

Maak een programma dat werkt voor uw fitnessniveau, uw beschikbaarheid en uw motivatieniveau. Als ik je je plan geef, wil ik dat je ernaar kijkt en zegt: “ja, dit is 100% beheersbaar en ik ben gemotiveerd om dit te doen.” Want dat is de enige manier waarop het blijft plakken. Het gaat er niet om al je problemen meteen op te lossen – het gaat erom je op het goede spoor te krijgen, consistentie in de juiste gewoonten te creëren die een leven zullen creëren dat niet alleen gezond, maar ook plezierig en duurzaam is!

Aanmelden voor een Trainingsplan op maat is een eenmalige investering. U hoeft zich niet aan te melden voor een verbintenis van meerdere maanden. Met één afspraak krijg je een trainingsplan op maat voor minimaal 1 maand (of langer, afhankelijk van waar je je bevindt in je fitnessreis). Als u zich in de toekomst voor een ander abonnement wilt aanmelden, kunt u dat doen wanneer u maar wilt (zolang dit programma nog loopt).

Meld u vandaag nog aan voor uw Trainingsplan op maat! Ik kan deze nu al bijna 5 jaar niet meer doen, vanwege een gebrek aan beschikbaarheid. Ik hoop deze te kunnen voortzetten, maar dat kan ik niet garanderen. Dus meld je nu aan nu het nog beschikbaar is!!

JA, ik wil een trainingsplan op maat.

Man Flow Yoga Trainingsplannen op maat

Recent Posts