8 yogalessen op het dak in het hele land die je moet kennen“], “filter”: { “nextExceptions”: “img, blockquote, div”, “nextContainsExceptions”: “img, blockquote, a.btn, ao-button”} }”>

De deur uit? Lees dit artikel over de nieuwe Outside+ app die nu beschikbaar is op iOS-apparaten voor leden! >”,”name”:”in-content-cta”,”type”:”link”}}”>Download de app.

Het is zaterdagochtend. Je drukt minstens een paar keer op je sluimerknop voordat je uit bed stapt en van je ochtenddrankje nipt. Terwijl je je yogamat, waterfles en natuurlijke zonnebrandcrème pakt, laat je een snelle “On my way!” in de groepschat met je besties en ga de deur uit. Het is eindelijk zomer. En dat betekent yoga op het dak.

Naarmate de beoefening van yoga evolueert als reactie op de hedendaagse wereld, doen de plaatsen waar we het ervaren dat ook. De traditionele studio-setting blijft zijn charmes behouden, hoewel je oefening naar (letterlijk) nieuwe hoogten brengen met een onverwachte locatie iets opwindends aan de ervaring kan toevoegen.

En wie weet? De stadse ontsnapping kan je inspireren om na de les wat meer te socialiseren dan normaal, om gemeenschap en verbinding te bevorderen. Of je nu een local bent of door de stad reist, overweeg de volgende yogalessen op het dak en zoek naar aanvullende opties in jouw stad.

8 yogalessen op het dak in het hele land

1. Studio Three Summer Rooftop Sessions, Austin, TX

Dompel jezelf onder in de beroemde “rare” Austin-vibes met Studio Three Summer Rooftop Sessions. Gelegen op de serene patio van het pooldeck op de vierde verdieping van het Thompson Hotel, bieden de gratis lessen een adembenemend uitzicht op de skyline van de stad, samen met een centrerende en verjongende yoga-ervaring.

Maandag en woensdag, 07.00 uur en zaterdag 09.00 uur Tot en met 30 augustus.

2. Duik in yoga op het dak bij Coco Cabana, Oceanside, CA

Adem de zeelucht in tijdens yoga op het dak van The Brick Hotel in Oceanside, Californië. De vinyasa-flow op zondagochtend is chill en speels, terwijl de lessen ‘Taco ‘Bout Twists’ op dinsdag helemaal draaien om jezelf uitdagen (en daarna genieten van het taco-menu in de Coco Cabana-bar op het dak). Zowel beginners als “met een ‘beginnersmind’” zijn welkom.

Zondag Funday Flow, 9.00 uur en dinsdag Taco ‘Bout Twists, 9.30 uur. Tot en met 30 juli

3. Zonsondergangyoga met Brooklyn Grange, Brooklyn, NY

Ontsnap aan de betonnen jungle en kom tot rust terwijl de zon achter de skyline van Manhattan glijdt bij Brooklyn Navy Yard. De 1,5 hectare grote stadsboerderij was het geesteskind van Brooklyn Grange, een in New York gevestigd groendakbedrijf, en omvat een dakterras met uitzicht op de East River waar ’s avonds yogalessen (en af ​​​​en toe een huwelijksreceptie) plaatsvinden. Verwacht zowel beweging als meditatie.
Dinsdag, 18.30 uur. Tot en met 10 oktober.

4. La Vita Yoga in The Durham, Durham, NC

Omarm een ​​’gezondheid op elke maat’-ervaring met toegankelijke beweging en inclusiviteit vanuit het tip-top van een stijlvol, modern hotel uit het midden van de eeuw. Het openluchtdak van The Durham biedt je onbelemmerd uitzicht op de gelijknamige stad tijdens verjongende asana-lessen op alle niveaus onder leiding van leraren van La Vita Yoga.

zaterdag, 9 uur; Zondag, 10 uur. Voortdurende.

5. Espadín Wellness-evenementen op het dak, Denver, CO

Ontdek wat bij jou resoneert – of het nu gaat om chakra-meditaties of klankbaden, stretching of vinyasa bij kaarslicht – met het robuuste schema van zomerse yogalessen in The Espadín LoHi in Denver. De serie bevat voldoende opties voor zonsondergang, zodat u kunt deelnemen zonder de nodige gesloten ogen op te offeren. Yoga blijft in de voorhoede van elke leservaring ter ondersteuning van een rustiger, gezonder en gelukkiger Denver.

Dagen variëren. Tot en met 31 augustus.

6. 360 Sky Yoga, Chicago, IL

Oefen 300 voet dichter bij de zon bij 360 Chicago. Deze wekelijkse vinyasa-les, slim “America’s Highest Yoga Class” genoemd, geeft je op de 94e verdieping een onovertroffen uitzicht op Lake Michigan en de baai van Chicago. Het is een afgesloten dak. Maar er is een reden waarom het de ‘winderige stad’ wordt genoemd. We stellen ons voor dat de uitgestrekte uitzichten deze les nog steeds het vermelden waard maken (en de tocht naar de top waard).

Zaterdag 07.45 uur. Voortdurende.

7. Zondagsbegroeting, Tucson, AZ

Geniet van het uitzicht op het uitgestrekte stadsbeeld van Tucson en de omliggende bergen met Sunday Salutations in het Graduate Hotel. Het toevluchtsoord in de woestijn, gelegen boven de campus van de Universiteit van Arizona, biedt je een intense vinyasa-stijlklas in een heiligdom op het dak. Na je training ben je van harte welkom om een ​​duik te nemen in het zwembad op het dak.
Eerste zondag van de maand, 8.30 uur. Voortdurende.

8. Denver Yoga Sociale zonsondergang Skyline Yoga, Denver, CO

Groove op het ritme van live-dj’s en geniet van de achtergrond van de skyline van Denver en de Rocky Mountains tijdens de Denver Yoga Social-lessen. De lessen in vinyasa-stijl op alle niveaus vinden plaats vanaf het tentendak van het Cat Bird Hotel in het charmante River North Arts District. Na afloop wordt er gedanst. Yoga, muziek en gemeenschap wachten op je.
Woensdag, 17.30 uur. Voortdurende.Recent Posts