6 manieren om door het Stierseizoen te navigeren (of je nu een Stier bent of niet)“], “filter”: { “nextExceptions”: “img, blockquote, div”, “nextContainsExceptions”: “img, blockquote, a.btn, ao-button”} }”>

De deur uit? Lees dit artikel over de nieuwe Outside+ app die nu beschikbaar is op iOS-apparaten voor leden! >”,”name”:”in-content-cta”,”type”:”link”}}”>Download de app.

Voordat het werd gebruikt voor inspirerende en meme-y Instagram-berichten, vertrouwde men op astrologie om de menselijke conditie te optimaliseren. Eeuwenlang hebben culturen over de hele wereld vertrouwd op de taal van de kosmos om te leren van het verleden, het heden te begrijpen en te begrijpen hoe ze door de toekomst moeten navigeren.

Astrologie is gebaseerd op gelijke delen wiskunde, wetenschappelijke observatie en filosofische interpretatie. Bij gebrek aan moderne wetenschappelijke kennis beschouwden de oude Babyloniërs, Grieken en Romeinen de hemelse patronen allemaal als poëzie. Er was geen scheiding tussen materie en geest.

Hoewel astrologische praktijken in de loop van de tijd zijn geëvolueerd, blijven de basisprincipes hetzelfde: de positionering van hemellichamen ten opzichte van de aarde beïnvloedt het menselijk leven. Het is onmiskenbaar de moeite waard om deze invloeden en hun effect op jou te onderzoeken en te begrijpen. En aangezien elk dierenriemseizoen komt en gaat, kunnen we de energie van elk teken gebruiken om meer over onszelf te leren.

Het Stierseizoen (20 april – 20 mei) gaat over genieten van de rijkdom van het leven, plezier boven alles stellen en balans en stabiliteit vinden in alle aspecten van het leven. Of je nu een Stier bent of niet, zijn invloeden hebben onmiskenbaar effect op jou. Hoe u ervoor kiest om het te gebruiken, is echter aan u.

Alles over Stier-energie

Stier, een aardeteken, is onlosmakelijk verbonden met de fysieke wereld. Het reageert op schoonheid, verwennerij, rijkdom en de beloningen van goed werk. Stier, geregeerd door Venus, heeft een aangeboren gevoel van sensualiteit en toegeeflijkheid.

De ondergang van Stier is dat ze soms zo gefocust kan raken op doen en verwerven dat ze het grotere geheel uit het oog verliest. Haar kracht wordt duidelijk wanneer ze het fysieke rijk gebruikt als een platform voor grotere ervaringen die verder gaan dan wat de handen kunnen vasthouden en de ogen kunnen zien.

Wanneer de zon in Stier staat, worden we eraan herinnerd om afstand te nemen van de constante drukte en prioriteit te geven aan ons genieten van het huidige moment. Ze moedigt ons aan om te vertragen, onze zintuigen te verwennen en een gevoel van rijkdom en overvloed voor onszelf te creëren in plaats van erop te wachten. Van genieten van een heerlijke maaltijd tot het nemen van een luxe bad, er zijn tal van manieren om deze toegeeflijke energie aan te boren en jezelf te trakteren op de broodnodige zelfzorg.

In plaats van het fysieke uit de weg te gaan, wil Stier dat je het alledaagse overstijgt door het sensuele te verheffen. Bedenk dat alles zowel materie als geest kan zijn. Dus omring jezelf in ieder geval met luxe, schat. Zorg ervoor dat je echt geniet van de ervaring en de emotie die het oproept.

6 manieren om door het Stierseizoen te navigeren

Op zoek naar enkele praktische toepassingen en vieringen van de eigenschappen van Stier? Oefen een van de volgende benaderingen.

1. Deel uw ervaringen

Het is normaal dat we gehecht raken aan onze bezittingen, en dat is niet zonder reden. Je hebt hard gewerkt; je zou moeten genieten van de voordelen van je arbeid! Maar de wijsheid van Stier is om niet zo gefocust te zijn op het verwerven van dingen dat je de geneugten die ze kunnen brengen misloopt. Onthoud dat de ervaring van het leven niet in het object zelf zit, maar in de ervaring die het met zich meebrengt.

Pak een doos macarons en deel ze met een geliefde tijdens een romantische picknick. Koop dat nieuwe stereosysteem waar je naar op zoek was en maak er een gewoonte van om elke week ongestoord en ononderbroken naar je favoriete album te luisteren. Wanneer je je focus verlegt naar de verhalen en gevoelens die het fysieke vlak met zich mee kan brengen, is de kans kleiner dat je doorgaat met het najagen van meer fysiek op zoek naar het spirituele.

2. Oefen yoga

Het Stierseizoen wordt ook geassocieerd met de oren, nek en neus. Verschillende yoga-asana’s kunnen spanning krachtig losmaken en ontspanning op dit gebied bevorderen. Het beoefenen van yogahoudingen die zich uitstrekken en de spanning in de nek loslaten, kan in deze periode bijzonder nuttig zijn, zoals Seated Neck Stretch, Thread the Needle en Supported Fish.

Zittende Nek Stretch

Zoek een comfortabele stoel, zoals Sukhasana (Easy Seat). Neem even de tijd om in je lichaam te gaan zitten en leg je handen op je schoot. Buig uw rechteroor voorzichtig naar uw rechterschouder en voel de rek langs de linkerkant van uw nek. Voor een diepere stretch loop je met je linkerhand weg van je linkerheup. Haal minstens 5 keer diep adem in deze houding, laat dan los en keer terug naar het midden. Herhaal aan de andere kant om het stuk in evenwicht te brengen.

Rijg de naald in

Begin op handen en knieën in tafelbladpositie, schuif dan je rechterarm onder je linkerarm en laat je rechterschouder op de grond zakken. Laat je rechterwang op de mat rusten en adem diep in de stretch. Haal in deze houding minstens 5 keer diep adem en ontspan dan. Herhaal aan de andere kant.

Ondersteunde vis

Begin met het plaatsen van een yogakussen in het midden van de mat. Ga voor het kussen zitten, van u af gericht, met uw knieën gebogen en uw voeten plat op de grond. Ga langzaam achterover liggen en laat uw middenrug op het midden van het kussen rusten. Je hoofd moet worden ondersteund door de bolster met je nek en schouders ontspannen. Strek je armen naar de zijkanten met je handpalmen naar boven gericht en laat je schouders ontspannen. Sluit je ogen en haal een paar keer diep adem, voel de rek in je borst en de opening in je keel. Blijf enkele minuten in de houding, blijf diep ademen en laat je lichaam volledig ontspannen in de steun van de bolster. Om uit de asana te komen, rolt u langzaam van het kussen naar één kant, waarbij u uw handen gebruikt om uzelf omhoog te duwen in een zittende positie.

3. Doe mee aan Mantra

Gebruik je stem door een mantra voor het Stierseizoen te oefenen. Mantra’s bieden een directe verbinding met zowel je fysieke als energetische stem. Je activeert niet alleen je stembanden, maar activeert ook de krachtige, expressieve energie die in je keel zit.

Ter ere van het Stierseizoen, een mantra voor de vishuddha (of keel) chakra is perfect. De mantra is HAM (h-ah-m). Om deze mantra te oefenen, zoek een stoel en sluit voorzichtig je ogen. Begin de mantra te reciteren en voel de trillingen omhoog borrelen vanuit je borst en omhoog door je keel. Voel de “mmm” -trilling op je lippen. Laat elke herhaling van de mantra achter elkaar stromen. Je kunt deze oefening overal van 2 tot 30 minuten doen.

4. Dagboek

Leun in de lessen van het Stierseizoen en verken je innerlijke zelf met deze dagboekaanwijzingen:

  • Welk percentage van je leven besteed je aan verkrijgen? Welk percentage van je leven besteed je aan genieten? Hoe voel je je hierdoor?
  • Hoe gemakkelijk is het voor jou om te genieten van de grotere schoonheid in alledaagse dingen? Als je het moeilijker vindt, waarom denk je dat dat is?
  • Wat kan jouw versie zijn van elke dag stoppen om de rozen te ruiken?

4. Maak een wandeling aan de wilde kant

Bij Stier draait alles om buiten zijn. Cultiveer dit door een wandeling in het wild te maken, of dat nu een eindeloos bos is of je stadspark. Activeer tijdens het lopen al je zintuigen. Ruik de frisse lentelucht. Hoor het gefluit van de vogels. Voel de warmte van de terugkerende zon op je huid. Je kunt Stier ook oproepen door een deuntje te neuriën of te fluiten terwijl je loopt.

Ga nog een stap verder. Gebruik het zesde zintuig van Stier terwijl je een grotere schoonheid waarneemt in je buitenervaring. Wat komt er voor jou bovendrijven? Geluk? Ruimtelijkheid? Jeugdherinneringen? Na enige oefening zul je beter afgestemd raken op deze emotionele niveaus en de heerlijke innerlijke plaatsen die ze je kunnen brengen.

6. Bedek je nek

Van het blootliggende decolleté uit het baroktijdperk tot de keurige decolletés uit de Victoriaanse tijd, hoe we onze hals en decolleté decoreren, kan veel onthullen. Overweeg wat uw halslijn en de versieringen ervan over u zouden kunnen zeggen. Speel met het dragen van iets anders – misschien een funky ketting of een zijden sjaal – om je uitdrukking subtiel te veranderen en de Stier-energie verder op te roepen. Let op of er nieuwe sensaties of connotaties in je opkomen.

Een laatste woord over het Stierseizoen

Over het algemeen herinnert Stier-energie je eraan om een ​​stap terug te doen van de eisen van het leven en je te concentreren op de simpele geneugten en hen toe te staan ​​je te helpen een gevoel van overvloed en waardering te voelen. Door te vertragen, je zintuigen te verwennen en je opnieuw te verbinden met je ware aard, kun je meer vrede, balans en voldoening vinden.

Over onze bijdrager

Sierra is een schrijver, moderne mysticus en gemeenschapsbouwer. Ze beoefent al bijna tien jaar yoga en is in 2018 gecertificeerd om les te geven. Ze leert alles over verbinding: verbinding met het lichaam, met de natuur en met de universele liefde die ons allemaal bij elkaar houdt. Ze houdt er ook van om heksenpraktijken zoals maanmagie en het wiel van het jaar in haar lessen te combineren.

Sierra’s wereldwijde gemeenschapsnetwerk – The Mystic Members Club – helpt vrouwen hun spirituele studies te verdiepen, zich krachtig te voelen en een gemeenschap van gelijkgestemde zielen op te bouwen. Ze begeleidt ze graag naar hun heksenkant door ze te helpen het vertrouwen en de overvloed te omarmen die ze verdienen! Buiten het lesgeven is ze een fervent reiziger, danseres, schrijver en muziekliefhebber. Vind haar op thelocalmystic.com, op Instagram @thelocalmystic en op YouTube.Recent Posts