6 essentiële vaderdagcadeaus voor vaders die aan yoga doen“], “filter”: { “nextExceptions”: “img, blockquote, div”, “nextContainsExceptions”: “img, blockquote, a.btn, ao-button”} }”>

De deur uit? Lees dit artikel over de nieuwe Outside+ app die nu beschikbaar is op iOS-apparaten voor leden! >”,”name”:”in-content-cta”,”type”:”link”}}”>Download de app.

Er was een tijd dat ik terughoudend was over de dingen die ik begeerde. Omdat ik yoga beoefende, wilde ik boven materiële verliefdheid uitstijgen. Toen mij werd gevraagd wat ik als cadeau zou willen, zei ik plichtsgetrouw en zei ik nutteloze dingen, zoals “Ik weet zeker dat ik zal koesteren wat je me geeft, want het komt uit het hart.”

Toen kreeg ik kinderen. In de tirannieke efficiëntie die een huishouden met een peuter is, was er geen tijd om te zoomen, laat staan ​​te janken. Dit betekent dat ik heb geleerd om iedereen een plezier te doen en gewoon ter zake te komen.

In die geest is dit precies wat ik wil voor Vaderdag. Ik ben er vrij zeker van dat andere yogavaders het volgende ook zullen koesteren.

6 vaderdagcadeaus voor vaders die aan yoga doen

Boekomslag voor Yoga door Emmanuel Carrere
(Boekomslag: Farrar, Straus en Giroux)

1. Yoga

Emmanuel Carrère was van plan een boek te schrijven over de beoefening van yoga en meditatie. Maar nadat een reeks crises zijn leven ontmanteld had, schreef de Franse schrijver een onwankelbare first-person verkenning van de manieren waarop we allemaal betekenis zoeken in deze oude praktijken. Carrère predikt geen wijsheid van bovenaf. Integendeel, hij deelt het vanuit de diepten van wanhoop terwijl hij zich afvraagt ​​of deze disciplines te losgekoppeld zijn van het dagelijks leven om ons te redden in tijden van grote nood. De man is gebrekkig, grappig en openhartig, en zijn schrijven is een baken voor anderen, niet omdat het licht vooruit schijnt, maar omdat hij niet bang is om de diepte in te gaan.

$ 18,99 van Amazon

2. Overhemd voor de hele dag

Ik hou van fietsen. Ik hou er niet van om eruit te zien alsof ik in de Tour de France zit. Betreed het Ocean & San All Day-shirt. De supercomfortabele en functionele jersey, verkrijgbaar met korte en lange mouwen, is gemaakt van vochtafvoerende, UPF-beschermende stof en heeft opbergzakken aan de achterkant voor mijn telefoon of snacks. Het maanlicht als yogakleding, en als ik afstap nadat ik naar het werk heb gefietst of daarna over de paden ben gereden, ziet het eruit als het relaxte, made-in-LA-shirt dat het is.

$ 80 voor korte mouwen en $ 87 voor lange mouwen bij Ocean & San

Een doos Wandering Bear cold brew koffie
(Foto: Wandelende Beer)

3. Wandering Bear Organic Cold Brew-abonnement

Ik had nooit gedacht dat cold brew in dozen mijn bougie-palet zou kunnen bevredigen. Maar toen mijn zwager per ongeluk een doos met dit spul in de koelkast liet staan ​​na een uitje met het gezin, raakte ik verslaafd. Het is vooral de rijke, donkere smaak die me bekeerde. Maar er is ook het zeer reële gemak dat u niet ergens hoeft te stoppen, kinderen op sleeptouw, voor een middagje ophalen. En ik kan niet over het hoofd zien dat de doos van 128 ounce gelijk is aan slechts $ 1,94 per glas.

$ 26,75 voor 96 ounces en $ 40,79 voor 128 ounces bij Amazon

PAKA boxershort
(Foto: PAKA)

4. Boxershort van alpacavezel

Ja, ondergoed. PAKA-kleding is gebaseerd op alpacavezel, die lichter is dan schapenwol, vocht beter afvoert, minder jeukt en een kleinere voetafdruk heeft. (Letterlijk, aangezien alpaca’s eigenlijk gevoerde voeten hebben in plaats van hoeven, maar ook in termen van duurzaamheid.) PAKA’s onlangs uitgebrachte Nature’s Essentials boxershorts zijn gemaakt van alpaca, eucalyptus en biologisch katoen en zijn zacht, rekbaar en ademend. Ze zijn net zo geschikt om Down Dog te oefenen als om je kinderen door de achtertuin te jagen.

$ 35 van PAKA

Geruit overhemd met lange mouwen, bekend als The Jack
(Foto: Taylor Steek)

5. Het jack linnen overhemd

Ik ben een gymleraar, dus als ik me ’s ochtends aankleed, is mijn doel eigenlijk om in een oogwenk in een ruggengraatdraaiing te kunnen komen. Maar bij bepaalde gelegenheden is het ook handig om eruit te zien als een echte volwassene. Gelukkig maken de mensen van Taylor Stitch het comfortabele en goed uitziende Jack-shirt. De lichtgewicht linnen button-down, die verkrijgbaar is in prints en effen stoffen, zorgt ervoor dat ik er representatief uitzie bij semi-formele gelegenheden, maar schrikt niet af van een incidentele ruggengraat.

$ 128 van favoriet

SUP-paddleboard in wit en turkoois
(Foto: Itiwit)

6. Ultracompact opblaasbaar paddleboard

Een stand-up paddleboard cadeau doen, is vrijheid geven. Het opblaasbare ontwerp van de Itiwit betekent dat hij in een rugzak van 30 liter kan worden gestopt en over je schouders kan worden geslingerd of in de kofferbak naast de kinderwagen en ander kinderafval kan worden opgeborgen voor spontane uitstapjes. Want of je nu door stroomversnellingen van rivieren navigeert of een SUP-yoga-routine beoefent, de tijd die je op het water doorbrengt, is herstellend en luiervrij.

$ 449 bij Decathlon

GERELATEERD: 8 Vaderdaguitspattingen voor de buitenvader in je leven

Over onze bijdrager

Alex Tzelnic is een schrijver, gymleraar en Mindfulness-directeur in Cambridge, Massachusetts. Hij heeft een MA in Mindfulness Studies van Lesley University en heeft geschreven over het snijvlak van onderwijs, mindfulness en beweging voor publicaties als Tricycle Magazine, Slate, The Daily Beast en Inverse. Je kunt hem vinden op sociale media @atz840.Recent Posts