5 door experts ondersteunde tips om lange nagels te krijgen die lang meegaan, zonder breuk
Navigeren door de wereld van nagelsystemen, versterkers en ‘groeipoetsmiddelen’ kan een beetje overweldigend zijn. De gemengde berichtgeving wordt verwarrend, vooral omdat veel producten die de nagel tijdelijk versterken, deze op hun beurt in de loop van de tijd juist verzwakken.

Hier legt Dana uit: “Veel zogenaamde ‘nagelversterkers’ bevatten formaldehyde of formaline. Deze ingrediënten zijn erg hard voor de nagel. Formaldehyde zal de nagel in eerste instantie uitharden, maar na verloop van tijd wordt de nagel paradoxaal genoeg broos en loopt het risico om los te laten of los te laten van het nagelbed.” Verder kan formaldehyde bij sommigen allergische reacties veroorzaken die kunnen leiden tot irritatie rond de nagel.

De oplossing: kies in plaats daarvan voor natuurlijke, wetenschappelijk onderbouwde ingrediënten. Dana creëerde zelf een van de meest klassieke groeiproducten op de markt: The Nail Renewal System. Deze kit bevat 3 stappen: een voorbereiding op de exfoliatie van glycolzuur, een primer en een hydraterende finish. Het systeem laat je nagels ondersteund voor een gezonde groei en gloeien zo helder dat je zou denken dat je een topcoat op hebt.

Meer weten? Hier is een diepgaande beoordeling uit de eerste hand.

Recent Posts