4 online yoga- en meditatielessen om te streamen op oudejaarsavond“], “filter”: { “nextExceptions”: “img, blockquote, div”, “nextContainsExceptions”: “img, blockquote”} }”>

Krijg volledige toegang tot Outside Learn, onze online onderwijshub met diepgaande yoga-, fitness- en voedingscursussen, wanneer je >”,”name”:”in-content-cta”,”type”:”link”}}” >meld je aan voor Outside+.

Nu 2022 ten einde loopt, kijken we allemaal uit naar een frisse start in het nieuwe jaar. En wat is een betere manier om 2023 te verwelkomen dan met een yoga- of meditatieles op oudejaarsavond die je vanuit je luie stoel kunt streamen?

Of je nu ondergedompeld wilt worden in een reeks wanneer de klok middernacht slaat of eerder op de dag wilt oefenen, met deze lessen kun je op de beste manier afscheid nemen van 2022. Je kunt terugblikken op het afgelopen jaar en je intenties voor het nieuwe jaar bepalen. Hé, dit kan zelfs je nieuwe oudejaarstraditie worden.

4 yoga- en meditatielessen op oudejaarsavond

Vreugde omarmen: herstellende yogaviering op oudejaarsavond

Deze toegankelijke oefening van twee uur omvat zachte bewegingen, herstellende houdingen en diepe ademhalingsoefeningen. Als je jezelf moet heroriënteren – en afstemmen op je lichaam – voordat je het nieuwe jaar ingaat, is dit een geweldige flow om te proberen. Deze online virtuele les begint om 13.00 uur EST en is perfect voor yogi’s van alle niveaus. Deze klasse maakt gebruik van een glijdende schaal.

The Yoga Common: Savasana het nieuwe jaar in met Kristin

The Yoga Common, een studio gevestigd in New York City en Austin, biedt een speciale livestream-les op oudejaarsavond, ontworpen om je uitgerust en energiek 2023 in te laten gaan. Deze les van twee uur begint om 22.00 uur EST en eindigt precies om middernacht, zodat je 2023 in Savasana kunt beginnen. (We kunnen geen betere pose bedenken om het nieuwe jaar mee te beginnen, om eerlijk te zijn.) Deze livestream-les kost $ 25 en heeft een capaciteitslimiet, dus je wilt je plek van tevoren reserveren.

Oudejaarsavond Online Sit 2022

Deze oudejaarsavond organiseert het New York Zen Center een online Zazen-meditatiesessie. Zazen, een vorm van meditatie, bestaat uit korte periodes van zittende meditatie gevolgd door het traditionele luiden van de bel. Deze meditatiesessie helpt je om je denken op tijd voor het nieuwe jaar te herformuleren, zodat je fris kunt beginnen in 2023. De meditatie is van 18.00 tot 20.30 uur en kost $ 25 per persoon.

Meditatie op oudejaarsavond met Sahaja Yoga-meditatie

Vind je innerlijke rust voor de start van 2023. Deze oudejaarsviering, georganiseerd door Sahaja Yoga Meditation, leidt je door een meditatiesessie voor de komst van het nieuwe jaar. Je kunt ook in contact komen met mede-mediteerders van over de hele wereld, door samen te werken voor een uniforme beoefening via Zoom. De meditatie begint om 21:45 uur EST en is gratis.

Zie ook: Een zelfcentrerende meditatie om het nieuwe jaar in te luiden

Recent Posts