25 ideeën voor een eerste date die echt verbinding en romantiek zullen opwekken
Je voorbereiden op je eerste date kan behoorlijk ontmoedigend zijn, vooral als je graag een blijvende indruk wilt maken. De neiging om dit deel te overdenken is bijna altijd een garantie, maar probeer jezelf wat speling te geven.

Door je op jezelf en het heden te concentreren, in plaats van op wat er mis zou kunnen gaan, kun je een beter gevoel van controle krijgen over angst op de eerste date, zegt seks- en BDSM-opvoeder Kim Pham.

“Soms vind ik het het beste om te proberen jezelf van deze spinnenwebben te schudden, en fysieke beweging kan een geweldige manier zijn om dit te doen”, stelt ze voor. “Voor elke date draai ik wat deuntjes en dans ik op een of twee nummers terwijl ik me klaarmaak. Deze beweging en vreugde dwingen me echt ’terug in mijn lichaam’ en halen me uit mijn hoofd, wat mijn grootste saboteur kan zijn die in een eerste afspraakje.”

Wat je ook doet op de eerste date, één ding is zeker: het zal niet perfect zijn. En dat is oké! U kunt echter uw best doen om een ​​ervaring te creëren die de authentieke persoonlijkheden van u en uw date echt laat schitteren.Recent Posts