2020leskaart

seated twist var 2

Aloha lieve deelnemer!

Je hebt vast al een aantal dingen vernomen: allereerst was er de tijdelijke sluiting ivm Corona, vervolgens het nieuws erbovenop dat de PURA studio stopt zoals die was. Heb je dit gemist, kijk het filmpje dan hier: https://youtu.be/aRlJgA7j_z8 Of, waar en wanneer er weer een studio zal openen is op dit moment niet bekend.

Je leest dit nu omdat je nog een tegoed hebt bij PURA. Waarvoor allereerst dank! Ik waardeer het enorm dat je lessen volgt! Bedankt voor het vertrouwen!

Ik leg in dit bericht uit hoe PURA verder gaat en welke opties je hebt voor je resterende tegoed.

 

HOE GAAT PURA DOOR:

1. ONLINE

  • Vanaf 1 mei is er het PURA OM abonnement (klik voor uitgebreide informatie, dan opent die link in een nieuw tabbblad/venster) van €9,99 per maand
  • T/m 5 april kun je je aanmelden voor de online lessen die gepland staan in Fitmanager. Daarna neem ik een break tot 1 mei om PURA OM inhoudelijk & praktisch voor te bereiden. Als je besluit om een PURA OM abonnement te nemen, krijg je, zodra je antwoord hebt gegeven (en tussen 6 & 15 april), de linkjes naar ALLE lessen die ik tussen 16 maart en 5 april heb gemaakt (19 stuks als er niks tussen komt). Dan heb je genoeg te doen in de overbruggingstijd ;-)

2. LIVE

  • Zodra het kan starten buitenyoga lessen (bij PURA SUP aan het water & op de Beegderhei) die je kunt volgen als losse les of met een leskaart. De lessen zullen plaats vinden op vrijdagavond en nog een wisselende dag/tijd per week. Deelnemers van PURA OM ontvangen hier korting op.
  • Idem betreffende de SUP activiteiten bij PURA SUP, zoals de wekelijkse SUPyoga
  • Ik zal ieder seizoen een workshop of XL les te geven in de regio. Wederom: zodra dit kan. Ik ga uit van de herfst voor de eerstvolgende. Voor deelnemers van PURA OM is deelname hieraan gratis + ze krijgen korting op extra workshops & XL lessen die gepland worden.

In de toekomst sluit ik een groter aanbod niet uit: meer lessen, diverse samenwerkingen, uitbreiding van het aanbod, coaching & ademwerk. Voor nu houd ik het aanbod echter beperkt.


 

WAT ZIJN JE OPTIES?

Hieronder staan de opties waarvan ik denk dat dat fair zou zijn. Heb je zelf een ander voorstel, let me know!

 

OPTIE 1: JA IK WIL PURA OM!

    1. Dan zet ik je lestegoed van 6 april om in PURA OM tegoed met een afronding naar boven: ratio 1 les over = 1 maand PURA OM. Je kunt het daarna per maand opzeggen. Voor Social deals & proeflessen geldt de ratio: 2 lestegoed= 1 maand PURA OM.
    2. Je kunt ook kiezen voor de combinatie van PURA OM abonnement & buitenyoga. 1 lestegoed = 1 les buitenyoga. Voor Social deals & proeflessen geldt de ratio: 2 lestegoed= 1 buitenyoga. Je kunt zelf de gewenst verhouding doorgeven in je mail.

 

OPTIE 2: Nee, ik wil geen PURA OM

 Wil je geen PURA OM per 1 mei dan kun je het tegoed dat je over hebt:

1.  Omzetten in buitenyoga (1 lestegoed = 1 les buitenyoga) en/of SUP lessen (2 lestegoed = 1x SUP les of SUPYOGA les). Voor Social deals & proeflessen geldt de ratio: 2 lestegoed= 1 maand PURA OM = 1 les buitenyoga

2.  Schenken omdat je het kunt missen, dat is superlief!

3. Retour vragen wegens dringende omstandigheden. Dan probeer ik het in de tweede helft van april terug te storten. Deze optie kan niet bij Social Deals & proeflessen helaas.

 


Heb je vragen, let me know! Graag verneem ik vóór 6 april welke optie je wilt, ovv Voor- & Achternaam  op administratie@purayoga.nl

Ik probeer iedereen tussen 1 & 15 april antwoord te geven op volgorde van binnenkomst mails.

Als je inlogt in Fitmanager op een pc of laptop, kun je sneller zien hoeveel tegoed je nog hebt.

 

Bedankt voor het lezen en je tijd, graag tot ziens live of op ZOOM ;-)

Namasté,
Wieneke