Nieuws

Winternieuws 2018

Winternieuws 2018 PURA YOGA
Aloha!

Brrr, wat is het fris deze week! Gelukkig hebben we een aantal hartverwarmende lessen, workshops en een zonnige yogavakantie voor jullie op het programma staan deze winter!

Al kan het geen kwaad om een extra sjaal of dikke sokken mee te nemen naar de studio, want als de wind verkeerd staat waait hij zo door de balken ;-) We zijn naar opties aan het kijken om het warmer te krijgen in onze slecht geïsoleerde, superhoge -maar daarom niet minder prachtige- ruimte! Update zal volgen.

* YOGAVAKANTIE

Wieneke begeleidt tussen 15 en 22 februari 2019 een kleine groep deelnemers op Fuerteventura voor een week vol yoga, surfen/suppen (optioneel), wandelen, massages, volle maan meditatie, rust, gezelligeheid, aandacht en ontspanning. Er zijn op dit moment nog 4 plekken vrij. Meer weten? Check http://www.purasup.nl/fuerteventura

* VOOROPLEIDING

Lijkt het je leuk om je te verdiepen in yoga, theoretisch of praktisch, of lijkt het je misschien wel leuk om in de toekomst een yoga-opleiding te volgen? Doe dan mee met de vooropleiding! In 4 dagen leer je de beginselen van zo’n docentenopleiding, wat yoga (nog meer) is en hoe je je eigen practice kunt verbeteren, en of les geven misschien iets voor jou is.

Data:

Zaterdag 12/1 /2019  9:15 – 17:00 uur

Zaterdag 9/2/2019   9:15 – 17:00 uur

Zaterdag 16/3/2019  9:15 – 17:00 uur

Zaterdag 13/4/2019  9:15 – 17:00 uur

Meer info: http://www.purayoga.nl/voorlopleiding

* WORKSHOPS

De Belgische Italiaan Alberto Paganini was afgelopen weekend in de studio, het was een leerzame en bijzondere ervaring voor degene die erbij waren.

Verdieping en persoonlijke aandacht vind je ook bij de workshops die door onze eigen docenten gegeven worden, dit is het programma:

NOVEMBER

23 Get your rock on! (Josie) metallll! Snoerharde gitaren en het zweet op je rug. Biertje?

DECEMBER

7 YOGA FLOW XL candle light edition (Wieneke) lekkere lange flow in kaarslicht

14 Unravel Your Flow (alignment) 1 (Josie) hoe je yoga goed doet

21 Yoga flow en de maan (Sanne) maancyclus uitgelegd

JANUARI

11 Mindfulness 1 (Manon) mindfulness, is dat iets voor mij?

18 Flow into headstand (Wieneke) een heerlijke flow eindigend op je kop

25 Unravel your flow (alignment) 2 (Josie) hoe je yoga goed doet

FEBRUARI

8 Pilates XL(Aafke & Wieneke) corepowerrrrr! 2 uur lang

15 Mindfulness 2 (Manon) verdieping : mindfulness & stress

MAART

8 Armbalances (Christoph) verdiep je practice met krachtige en plezierige poses

22 DETOX FLOW (Wieneke) ontgift, zweet en laat los

Finally it’s Friday WORKSHOPS: (bijna) iedere vrijdag vanaf 19 oktober op vrijdagavond een verdiepende of extra lange les of workshop voor €20 pp voor 2 uur! Aanmelden via Fitmanager.

* START2YOGA

Laagdrempelig kijken of yoga iets voor je is. Want wat ís yoga eigenlijk? En past dat wel bij mij? 4 wekelijkse lessen in een vaste groep, stapje voor stapje. Wil je beginnen met yoga of wil je iemand anders enthousiast maken die eerst in een groep gelijkgestemde een paar basis lessen wilt volgen? Maak dat dan bekend via info@purayoga.nl. Dan laten wij het je als eerste weten zodra de nieuwe reeks gepland staat.

* LESROOSTER

Het lesrooster blijft voorlopig hetzelfde:

* PRIJSUPDATE

Vanaf 1 januari 2019 gaat de btw van 6% naar 9% op bepaalde yogalessen, onze abonnementsprijs gaat daarom met €1 per maand omhoog. Dat wil zeggen dat je tussen de €0,05 & €0,20 cent per les meer gaat betalen per les. Uiteraard zijn bij ons nog steeds alle abonnementen per maand opzegbaar vóór de 15e van de maand ervoor. De leskaarten blijven drie maanden geldig en kosten €90 voor 10 lessen. Met een abonnement ben je dus per les nog steeds een stuk voordeliger uit.

  • 1x per week (=5 lessen per maand, vrij in te delen hoe het jou uitkomt) wordt €35
  • 2x per week (=9 lessen per maand, “..” ) wordt €55
  • onbeperkt abonnement (elke dag feest) wordt €75

Wij wensen jullie een liefdevolle winter!

Als je vragen, verzoekjes, opmerkingen of feedback hebt: mail info@purayoga.nl!

Namasté,

Wieneke van der Aa

namens TEAM P U R A