Nieuws

SUN INDIAN YOGAFESTIVAL 6 september

informatie-site-sunindianfestivalSun Indian Yoga Festival: 2015 verbinden

Zondag 6 september gaat het gebeuren: het Sun IndianYogafestival. Dé plek om je te verbinden met yoga, muziek, massages, lekker eten, meditatie, de natuur, met ons en elkaar. De eerste editie van het Sun Indian Yogafestival vindt plaats op het sfeervolle, bosrijke Ossa basecamp aan de Heideweg 3 in St. Odiliënberg, binnen en buiten.

Het festival heeft een inspirerend programma. Je kunt proeven van veel verschillende yogastijlen, je kunt je helemaal overgeven aan een heerlijke Shiatsu- of stoelmassage, aan de helende klanken van het klankschalenconcert of ervaren hoe het is om te mediteren. Er is een creatieve workshop, een workshop Thaise Yogamassage en een workshop met het interessante thema: “De weg naar geluk”. Op het feel good marktje neus je in allerlei leuke spulletjes, heerlijk vegetarisch eten staat voor je klaar. En… de kids kunnen gewoon (gratis) mee. Ook yoga doen, creatief bezig zijn. Daarnaast is er opvang.

Toegang: 12,50 euro, kinderen gratis. 

Kaartverkoop in de studio!

Het programma (klik voor vergroting):

Programma

 

 

 

Volg het laatste nieuws over het festival op FACEBOOK.

PURA is als volgt vertegenwoordigd: 

9:30 – 11:00 uur PURA YOGA BASICS

Inge en Jen van PURA yoga geven samen een les vol klassieke yogahoudingen. Deze les is uitermate geschikt voor beginners, maar ook voor intermediate en gevorderde studenten die nog even terug willen naar de basis van yoga. Denk bijvoorbeeld aan een rustige uitleg van de traditionele zonnegroet en de schouderstand (kaarshouding).

Inge heeft in Thailand de Sivananda yoga opleiding gevolgd en Yin yoga bij Yogagarden (Anat Geiger). Zij geeft bij PURA wekelijks Yoga basics op woensdag- en Yin yoga op zaterdagochtend.
Jen heeft na haar BodyBalance opleiding de Yogalates teacher training van PURA voltooid en geeft vol enthousiasme sindsdien les (Bodybalance, Yogalates, zwangeren yogalates) en is vaste invalkracht voor diverse yogalessen.

Pura-Yogalounge-10-4-15-216:30 – 17:45 uur PURA YOGA FLOW

Wieneke van PURA yoga geeft haar signature les Yoga Flow! Deze les is actief, dynamisch, creatief en vol lekkere muziekjes. Denk bijvoorbeeld aan een flow vol downdogs, updogs, armbalances, wild things en hoofdstand. Nieuwsgierig? Get ready to sweat! Wieneke geeft altijd opties aan in de uitdagende houdingen, maar de les is geschikter voor mensen die in ieder geval drie maanden yoga ervaring hebben.

Wieneke heeft diverse workshops gevolgd na haar Pilates, BodyBalance en Prana yoga flow opleiding, o.a. bij Meghan Currie. Tevens heeft zij op Hawaii een teacher training gevolgd voor SUPyoga en is zij de eigenaar van PURA.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.