Nieuws

Stadsverlichting zondag 13 maart

stadsverlichtingAanstaande zondag is er weer een stadsverlichting in de studio van PURA yoga (in de ECI Cultuurfabriek).

We vinden het erg leuk als verschillende mensen de meditatie begeleiden. We doen het immers samen! Dus als je zelf ook een keer een meditatie wilt geven, laat het ons weten! We zijn erg blij met Louis zijn enthousiasme. Hieronder lees je wat hij a.s. zondag gaat doen.
Ik ben Louis Kemperman (Astrolouis) en ben werkzaam in verschillende spirituele disciplines, zoals astrologie, paragnost, medium, tarot, Reiki master etc.. Eveneens geef ik diverse geleide meditaties. Ik wil graag een geleide meditatie geven op de volgende bijeenkomst. In deze geleide meditatie wordt je gewogen op de kosmische weegschaal, de uitwerking daarvan merk je pas later. De meditatie is er op gericht je over te geven aan de kosmos en de lichtwezens (engelen) met alles wat je in je hebt, ook je disbalans, en daarin bereid te zijn weer in evenwicht gebracht te worden als zielswezen op je aardse weg. (Zie ook mijn website www.astrolouis.nl

We zien je graag a.s. zondag om 19.45 uur. De meditatie duurt van 20.00 – 21.00 uur. Indien je vooraf al weet dat een uur te lang voor je is dan moet je even overwegen of je komt. De meditatie duurt echt een uur! (Het heeft geen zin als je eerder weg gaat). De meditatie kan zowel zittend als liggend uitgevoerd worden. Matjes, kussens, dekens en ook stoelen zijn aanwezig. Neem eventueel je eigen zitkussen mee, de vorige keer kwamen we er een paar tekort.

Hopelijk tot zondag in de studio bij PURA (ECI Cultuurfabriek ruimte 1,04)