Nieuws

PURA NIEUWS SEPTEMBER 2019

Aloha! Vers van de pers:

  • Update lesrooster
  • Release party ‘Seks, drugs & yoga’ 11 oktober 2019
  • Workshops coming up

LESROOSTER

~ WIJZIGING WOENSDAGAVOND:

Vanaf september wijzigt de woensdagavond: om 19:00 uur wordt een Yoga Flow les en de les van 20:15 uur wordt een EASY flow les. De docenten (Conchita & Maud) blijven hetzelfde.

~ TERUG VAN WEGGEWEEST: Sarah Caris komt een aantal lessen invallen. Zij heeft al eerder bij ons les gegeven. Dinsdagochtend Pilates wordt tijdelijk Yogalates als zij hem geeft in oktober en november.

Lees hier meer over Sarah.

~ EXTRA LES : Er komt een tai chi les van Jack bij vanaf september! De dinsdaggroep van 10:30 uur is voor mensen die het vaker hebben gedaan en de donderdagles van 10:30 uur wordt voor beginners.

rooster%20sept.png

BOEK RELEASE SEKS, DRUGS & YOGA

Op vrijdag 11 oktober vindt er in de popzaal van de ECI Cultuurfabriek een dikke vette release party plaats van het boek ‘Seks, drugs & yoga’ van Wieneke van der Aa. Met yoga op livemuziek, een optreden de Eindhovense schrijver Henk van Straten, dj’s, cocktails, festivalvibes, glitters, héél veel drank en nog veel meer.

Kom je ook? Meld je dan aan via www.wienekevanderaa.nl/releaseparty

TIP: Een ticket én een boek in de voorverkoop kost €29, dit is inclusief alle extra’s van het avondvullend programma, een cocktail én een goedgevulde goodiebag!

OF: Alleen een ticket voor €9 (alles zonder boek).

JUST SO YOU KNOW: alleen als er nog plekken vrij zijn (maar de voorverkoop loopt hard!) kun je ook gratis binnen lopen na 22:00 uur, dat is na het offciële gedeelte en alle optredens. Dan mis je wel veel, maar evengoed leuk als je nog komt!

ALLEEN het boek kopen? Dat kan voordelig in de voorverkoop tot 23 september voor €20. Je bestelt het via: www.wienekevanderaa.nl/boek

klein%20wieneke%20boek1%20%20%20foto%20peggy%20maes%20.jpeg

WORKSHOPS NAJAAR

We zijn bezig met de workshop agenda voor het najaar. Je kunt ons ook volgen op Facebook en als eerste de events lezen!

Zet alvast in je agenda:

~ zondag 17 november YOGA BOXING FLOW – Joep aan den Boom

~ zaterdag 23 & zondag 24 november – workshopweekend ALBERTO PAGANINI

In de volgende nieuwsbrief meer informatie over deze en meer workshops.

Go with the flow!

Namasté,

team P U R A