Nieuws

PURA nieuws april 2018

ALOHA

Wat fijn dat jij deelnemer bent aan onze lessen bij PURA YOGA en/of PURA SUP! We kunnen het zeer waarderen dat je voor PURA hebt gekozen, dus dankjewel daarvoor! In deze mail zetten we de belangrijkste nieuwtjes op een rij, die wellicht voor jou interessant zijn de komende tijd. 

HIEPERDEPIEP PURA 5 JAAR!

In mei bestaat PURA 5 jaar! Dat gaan we vieren!

 • met een dikke vette Proost op 5 mei om 17:00 uur in de studio! Je bent bij deze van harte uitgenodigd om het glas te komen heffen, we vinden het leuk als je even je gezicht laat zien. En wellicht kun je het combineren met een bezoekje aan het Bevrijdingsfestival!
 • Met 5 giga-win acties op Facebook en Instagram. Je kunt 5 fantastische prijzen winnen als je meedoet, onder andere 5 maanden lang onbeperkt GRATIS les volgen!! Like of volg ons dus als de wiedeweerga en houd de komende weken de pagina’s in de gaten om deel te nemen.

 

NIEUW LESROOSTER STUDIO

Vanaf april/mei gaat er minimaal aangepast lesrooster in vanwege de zwangerschappen van Sanne en Wieneke. Met name een paar nieuwe docenten zullen hun intrede doen in de PURA studio:

  • Maandagavond: Eva (poweryoga) en Maud (yin yang yoga) waren al bekend bij PURA, dus welkom terug dames!
  • Dinsdagavond: Christoph neemt de yoga flow over om 20:15 uur. Hij heeft bij Wieneke de Yoga Flow opleiding gevolgd en heeft Amai Veel Goesting om met zijn Belgische tongval te gaan flowen met ons!
  • Woensdagavond: Ook Conchita volgde de yoga flow opleiding en neemt de les om 19:00 uur over. Daarna volgt de easy flow die om en om gegeven wordt door Pauline (bekend van de yin yoga op donderdag) en Manon (terug van weg geweest, welcome back!)
  • Vrijdagochtend was Josie al supergoed bezig samen met Wieneke, die vanaf nu toch echt met lesverlof is – edoch achter de schermen nog volop bezig
  • De zondagochtend flow zal een wisselwerking worden tussen Maud, Conchita en Monique: ook zij heeft de Yoga Flow opleiding gevolgd

 

EXAMEN YOGA FLOW OPLEIDING

Er hebben al 5 deelnemers examen gedaan en nog 6 zullen volgen. Je kunt hier gratis bij zijn, het is eigenlijk gewoon een iets langere yoga flow les, afwisselend gegeven door 3 docenten.

Klik op de dag om je aan te melden. Heb je zelf interesse in het volgen van een yoga-opleiding? Neem dan eens contact op met Wieneke. Zij kan je meer vertellen over de volgende die start in het najaar.

 

SPECIAL EVENTS

 • Zondag 8 april een YIN XL les met Pauline voor €17,50 incl. theetje van 18:30 – 20:30 uur. Nog een paar plekjes vrij, ben er snel bij!
 • Vrijdag 13 april een helse FESTIVAL FLOW met Josie! €17,50 incl. biertje van 19:30 – 21:30 uur. Meld je gauw aan via Fitmanager, want dit wordt een feestje!
 • BUITENYOGA! Vanaf vrijdag 4 mei vind er bijna iedere vrijdagavond een buitenles plaats rond zonsondergang aan het water! Kijk snel hier voor het overzicht en meld je daarna online aan via Fitmanager! €10 voor een losse les, of gewoon van je abonnement!
 • Mama & baby yoga: 3 lessen worden als proef gegeven op dinsdagochtend vanaf 22 mei door de Belgische Karen. Meer info lees je hier.

 

SUP & SUPYOGA

Zaterdag 8 april start het SUP seizoen weer! Aan het water bij Beachclub Koers Zuid staat de turquoise PURA SUP bus waar diverse activiteiten plaats vinden tussen april en september. Wekelijks is er SUPYOGA (dus ja, yoga op het water), er zijn SUP-cursussen, workshops, sunset SUPs en FULL MOON SUPs en nog veel meer!

Kijk op www.purasup.nl voor het volledige programma. Nieuw dit jaar is dat de aanmeldingen via Fitmanager lopen en niet meer via app of mail.

 

CU on board! 

Namasté,

Wieneke van der Aa & team PURA