Nieuwsnieuwsbrief

online les

Roermond, vrijdag 13 maart 2020

Aloha lieve mensen!

Zonder al te veel uit te weiden over de feiten & fabels hebben wij besloten om voor nu in ieder geval 1 week te sluiten in verband met het Corona-virus. Het voelt niet goed om open te blijven, het voelt wél goed om sociale contacten te beperken en onze verantwoordelijkheid te nemen. De wereld heeft heling nodig, die vinden we nu in eerste instantie heel dicht bij onszelf. Zodat we erna weer de kracht, het licht en de energie hebben om van die wereld een gezondere plek te maken. Van lucht tot aarde, van denkbeeld tot hart, van mens op mens: heb lief & wees creatief!

Sluiting betekent geen les volgen? NOPE: sluiting betekent WEL les volgen! Want hoe nodig en fijn is dat deze dagen?

PRAKTISCH: HOE & WAT

1. Je kunt je inschrijven* voor de lessen tussen 15 t/m 21 maart volgens onderstaand rooster. Je kunt je inschrijven tot 15 minuten voor de oorspronkelijke starttijd van de les en het tegoed gaat af van je huidige leskaart of abonnement.

2. Je ontvangt dan in je mail -dus controleer in Fitmanager of je je juiste e-mailadres hebt ingevuld- ongeveer tien minuten voor aanvang van de les een LINK. Die link stuurt Wieneke vanaf haar eigen mailadres (wvanderaa@gmail.com) om spam/reclame shizzle te voorkomen.

3. Dit is een link naar YouTube waar je de les vindt waarvoor je je hebt aangemeld. Je kunt nu thuis (op dat moment of later), die les volgen via laptop/telefoon/iPad, enz. Je kunt de les zo vaak kijken en meedoen als je zelf wilt en wanneer je dit wilt, totdat we hem offline halen (geen idee wanneer dat is, maar in ieder geval niet spoedig).

* Stond je al ingeschreven, dan hoef je verder niks te doen. Behalve als je je toch liever voor een andere online les wilt aanmelden: dan meld je je af (minimaal 1,5 uur vantevoren) en aan voor een andere les (zoals aangegeven in rooster).

NOG EVEN DIT

  • We hebben de lessen ad hoc opgenomen, dus de kwaliteit is niet zoals je van ons of van een televisieprogramma gewend bent, maar allez… we hebben ons best gedaan en slécht zijn ze niet  ;-)
  • Er is deze week GEEN poweryoga, EASY flow, kinderyoga, tieneryoga, wobbelyoga, tai chi & yoga basics. Wat betreft die laatste twee: probeer eens een de Gentle/yin yoga les!
  • Je ziet achter de lessen #1 of #2 staan: dit zijn genummerde lessen. #1 is een andere les dan #2. Bijvoorbeeld: als je je inschrijft voor yoga flow #1 op zondag en op dinsdag: dan krijg je twee keer DEZELFDE link en dezelfde les. Maar als je je inschrijft voor yoga flow #1 op zondag en yoga flow #2 op vrijdag, dan krijg je dus 2 verschillende links, en dus twee verschillende lessen.

EN NA 21 MAART?

Dat weten we nu nog niet. Het kan zijn dat we weer gewoon open gaan, het kan zijn dat er dan nieuwe online lessen voor jullie klaar staan, het kan ook zijn dat we dan LIVE online gaan les geven… Zodra het bekend is, delen we die informatie!

VRAGEN?

We hopen dat jullie onze beslissing respecteren. Probeer flexibel te zijn, zoals we op de mat ook oefenen ;-) Go with the flow: dit is even wat het is. 
Als je nog iets wilt vragen of weten kun je ons een berichtje sturen. Nu we druk bezig zijn dit online allemaal te regelen, hebben we misschien even geen tijd om mailtjes te beantwoorden, maar we doen ons best.

Namasté, Wieneke van der Aa 
names TEAM PURA