Nieuws

Nieuwsbrief mei 2019

Aloha! Bij deze het PURA nieuws van mei!

AANMELDEN

We willen jullie vragen om geen lessen ‘bezet’ te houden. Bijvoorbeeld de Pilates les op dinsdagavond is altijd druk: wekelijks veel aanmeldingen & een aantal mensen op de wachtlijst. Maar daadwerkelijk aanwezig tijdens die les zijn er bijna nooit de volle 20!

Dat is super zonde voor de mensen die op de wachtlijst stonden en wilden komen, maar gewoon te laat bericht hebben gekregen dat er toch nog een plekje was.

Dus ben jij iemand die zich weken vooruit inplant bij de lessen maar eerlijk gezegd in 9 van de 10 gevallen 1,5 uur vantevoren afmeldt: draai dit s.v.p. om en meld je last minute aan zodra je weet dat je écht kunt gaan. Dat is wel zo eerlijk voor degenen die er wél iedere week kunnen zijn.

LESROOSTER

Wijzigingen deze periode:

– dinsdagavond is Wieneke terug op het rooster bij de yoga flow 

– vanaf 31 mei verander de lunar flow in buitenyoga! 

Vrije dagen:

  • Alleen maandag 10 juni (Tweede Pinksterdag) zijn we gesloten
roostermei2019.png

SPECIAL: YOGA NIDRA

ZONDAG 19/5/2019 11:15 – 12:15 uur

Diep, diep, diep ontspannen doe je met yoga nidra! In de drukte van alledag vragen we ons vaak af: hoe vind ik meer rust? Een betere balans? Hoe word ik minder moe? Hoe leer ik los te laten? Yoga Nidra, de slaap van de yogi’s en koningin van de ontspanningstechnieken kan jou hierbij helpen. In een les van 1 uur komen je hersenen in een diepe slaap toestand, een hele diepe ontspanning. Iedereen kan het: je hoeft alleen maar lekker te liggen en ervaren.

Deze yoga nidra is gericht op ‘MANA: power lies within’. Laat je meevoeren naar het prachtige en zomerse Hawaii. Door een mix van visualisatie en ontspanningtechnieken ga je diep naar binnen. Geniet van een prachtige zonsondergang en laat de zonnestralen je meenemen naar jouw Mana, je eigen innerlijke power. Relax en laat je meevoeren tijdens deze zomerse yoga nidra sessie.

Kosten: €15, Docent: Floor Schmeitz

Aanmelden: https://club.fitmanager.com/activity/booking/1361640

YOGA OPLEIDING

In september 2019 start een nieuwe lichting toekomstige yogadocenten met de volgende stap op hun yogapad. Tot april 2020 vindt deze 200 uurs opleiding plaats. De opleiding staat in het teken van vinyasa yoga oftewel ‘yoga flow’ & biedt veel achtergrond, filosofie, geschiedenis, praktijk en theorie aan de deelnemers. Iedereen kan de opleiding volgen met een stevige interesse in yoga. Of je les wilt geven erna of niet; het zal je sowieso verder brengen in je leven, in je zelfontwikkeling en op je yogapad. Wil je meer weten over deze opleiding? Hier vind je meer info: https://www.purayoga.nl/docentenopleiding/

VOOROPLEIDING

Ben je aan het twijfelen of je een yoga opleiding wilt doen in de toekomst? Of zoek je verdieping in yoga maar je weet nog niet precies hoe&wat? Neem dan deel aan de PURA YOGA vooropleiding en dompel je even onder in de sfeer van een complete opleiding. Leer, oefen, stel je vragen en kijk of het beroep van yogadocent misschien wel geschikt is voor jou! 

Je kunt Wieneke mailen (info@purayoga.nl) of aanspreken in de studio voor meer info! 

Kijk ook op: https://www.purayoga.nl/vooropleiding/

Data:

Zondag 18/8/2019 9:45 – 16:30 uur

Zondag 1/9/2019 9:45 – 16:30 uur

Zondag 15/9/2019 9:45 – 16:30 uur

Kosten: €199 & €50 korting op Yoga Flow opleiding

NATUURLIJKE VERZORGINGSPRODUCTEN

In de studio verkopen we tegenwoordig producten van MIZU-NATURA: handmade, organic & toxic free! Bovendien zeer betaalbaar! Zo hebben we bijvoorbeeld fris ruikende deo in een blikje, herstellende gezichtsolie voor de nacht & lippenbalsem die je gewoon kunt eten zó goed is deze voor je.

We zijn begonnen met een kleine bestelling om kennis te maken met de producten, maar het bevalt zo goed dat we binnenkort MEERRR gaan halen. Als je een persoonlijke bestelling wilt doen, laat het ons weten!

BUITENYOGA EN SUPYOGA

Vanaf april is het SUP-seizoen weer gestart! Bj Beachclub Koers Zuid aan De Weerd, is PURA SUP gevestigd! Daar worden wekelijks Stand Up Paddle & SUPYOGA lessen, workshops en nog veel meer gegeven. Vanaf vrijdag 31 mei is daar ook wekelijks een les buitenyoga van 19:30 – 20:30 uur, waar je je als deelnemer bij PURA via Fitmanager gewoon voor kunt aanmelden van je leskaart of abonnement. Voor de SUPYOGA gelden andere tarieven. Kijk eens op www.purasup.nl voor meer info! 

Go with the flow!

Namasté,

team P U R A

we%20are%20all%20one.png