Nieuws

Nieuw rooster vanaf 23 februari

Helaas moeten we na de carnaval afscheid nemen van DRU yoga docente Lonneke. Wij wensen haar veel succes met haar andere en nieuwe bezigheden! Omdat we niet 1,2,3 een goede DRU-vervanging konden regelen, hebben we besloten een les in te plannen waar wij a. HEEL GOED in zijn, die we B. ONTZETTEND LEUK vinden en die C. de les van woensdagavond zal ontlasten ivm megadrukke bezetting: BODYBALANCE ! Als je deze les nog niet kent: doe een gratis proefles mee en laat je betoveren door een prachtige choreografie van tai chi, yoga & Pilates op hedendaagse muziek. Uiteraard met een relaxte ontspanning als toetje!

Wil je liever een rustigere yogales, dan kies je een van de lichtere kleuren uit op een ander tijdstip of uiteraard de DRU yoga van Eefje op donderdagavond. Vanaf 7 maart komt er ook YIN yoga op zaterdagochtend, gegeven door Inge: elke zaterdag een onthaastingscadeautje voor jezelf!

PUUR X FIT op maandag & donderdag
En om iedereen van Mario’s kwaliteiten te laten profiteren, komen ook de PUUR X FIT lessen voor 2 uur per week vast op het rooster. PUUR X FIT is een combinatie van Crossfit, core- en cardiotraining, bootcamp, thaiboks & more met een PURA sausje. Gevalletje try before you die! Je gezondheid, conditie & spieren zullen met sprongen (of burpees) vooruit gaan! >> Dus niet alleen voor PUUR FIT deelnemers!

Vanaf maandag 23 februari is dit dan het rooster (klik voor een vergroting):

!! LESROOSTER febr maart 2015

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.