Nieuws

Nieuw reserveringssysteem

In het nieuwe jaar maken we een verse start met een nieuw aanmeldsysteem. Momoyoga was heel fijn voor leden, het aanmelden voor de lessen liep gesmeerd. Alleen de ‘achterkant’ van het systeem verliep voor onze administratie niet zo handig. Er was nog veel handwerk, foutjes en onduidelijkheden met abonnementen en betalingen.
Daarom zijn we overgestapt naar een systeem waarin dit allemaal geïntegreerd is. Bestaande klanten hebben een account gekregen waarin hun tegoed reeds staat, een e-mail met inlogcodes is verzonden op 3 januari 2017.

Hoe gaat het nu in zijn werk:

Aanmelden voor de lessen kan in ons online rooster, het linkje hiervoor is:

http://purayoga.opencontrolplus.com/club_portal/index

Sla deze op in je favorieten!

Nieuwe klant:

 1. Bekijk het online rooster op de link die net geopend is, of het rooster als afbeelding op deze site en bedenk je welke lessen je wilt gaan volgen (we hebben altijd een aanbieding van 3 proeflessen voor €15,-)
 2. Klik op LESSEN en op de les die je als eerste wilt gaan volgen
 3. Klik op DIRECT INSCHRIJVEN
 4. Scroll een beetje naar beneden en vul alles in bij ‘NOG GEEN LID? VUL JE GEGEVENS HIERONDER IN:’
 5. Het systeem leidt je door naar de betalingsopties.
 6. Je kunt je nu aanmelden voor de lessen die je wilt volgen. Afmelden voor een les kan tot 1 uur vantevoren.
 7. Heb je nog vragen? Stuur dan een mailtje naar administratie@purayoga.nl

Bestaande klant:

 1. Log in met je e-mail en gebruikersnaam (zie mail die verzonden is)
 2. Klik op de les die je wilt volgen en klik dan op DIRECT INSCHRIJVEN
 3. Deze les gaat van je tegoed af
 4. Heb je een abonnement, dan loopt het door tot wederopzegging. Bij 1x per week kun je 5 lessen volgen in 1 maand, bij 2x per week kun je er 9 volgen en bij onbeperkt….juist ????
 5. Heb je een leskaart, geeft het systeem je een melding als je lessen op zijn. Een 10 lessen kaart is 3 maanden geldig.

Als het goed is, klopt het tegoed wat je dan ziet staan in het systeem bij jouw account. Vul zoals je wilt je gegevens aan en voeg een foto toe.
Zie je iets wat niet klopt, meld dit dan via administratie@purayoga.nl, we streven ernaar om alles binnen 2 weken opgelost te hebben. Mocht het zo zijn dat je een les wilt volgen en je hebt nog geen antwoord gekregen: kom dan gewoon naar die les en meld het even aan de balie. Tranquilo!

Mahalo en graag tot ziens in de studio!
Team PURA

 

rooster-jan-feb-2017
Dit is het rooster van januari en februari. Vanaf maart zal de yoga flow weer vast worden gegeven, voor nu staat het actuele rooster online en zal de docent wisselen voor deze les.