Nieuws

Meer Bewegen voor Ouderen in Roermond

tai chi mbvoSportservice Roermond start in het nieuwe seizoen, september, met nieuwe beweegactiviteiten voor ouderen, namelijk: Body Flow, Lach Yoga, Tai Chi, Swing-out en Chi Neng Qigong.

Heeft u interesse in één of meerdere activiteiten, geeft dan op voor de gratis proeflessen. Bij PURA kun je deelnemen aan:

 • Tai Chi op dinsdag 8 en 15 september 10.30 – 11.30 uur
  Locatie ECI Cultuurfabriek 1.04
  STUDIO PURA
  info bij  Jack van Neer 06 – 81595654

Een andere geschikte les bij PURA voor 50+ doelgroep is YIN yoga op zaterdag (9:30 uur) of de PUUR X FIT voor 50+ (donderdag 10:30 uur). Gratis proefles (valt niet onder MBvO).

 

Verder biedt Sportservice Roermond onder de noemer ‘Meer Bewegen voor Ouderen’ (MBvO) wekelijks op verschillende plekken in de stad beweegactiviteiten aan voor mensen van 60 jaar en ouder, die in Roermond wonen. Dit gebeurt o.a. in ’t Paradies, de Donderie, Herteheym, ’t Sjoolpaad, sporthallen, de Roerdomp, de Robijn en Sportcentrum Swalmen. Zij betalen hiervoor een laagdrempelige bijdrage. De activiteiten vinden plaats onder professionele begeleiding. Gezond bewegen staat voorop, maar daarnaast is er ook aandacht voor ontmoeting en gezelligheid.

Enkele voorbeelden van deze activiteiten zijn:

 • Gymnastiek –   Chi Neng Qigong
 • Line Dance –   Spinning
 • Yoga –   Volksdansen
 • Zwemmen –   Zumba gold
 • Fitness             –   Senaman Tua
 • Nordic Walking       –   Gym en Bewegen op muziek voor hart, astma en parkinsonpatiënten.

Voor meer informatie over het activiteitenaanbod kunnen geïnteresseerden contact opnemen met Jerry Sahusilawane (359438, jerrysahusilawane@roermond.nl) of Lisette Hurdax (359874, lisettehurdax@roermond.nl).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.