NieuwsworkshopYoga

Introductie lessen in ASHTANGA YOGA

ashtanga prim_serIntroductie in Ashtanga yoga – 3 lessen op vrijdagavond bij PURA

Zou jij je willen verdiepen in of kennis willen maken met Ashtanga yoga en vind je het leuk om een, twee of drie lessen van deze dynamische yogavorm uit te proberen? Kom dan naar PURA yoga in de ECI Cultuurfabriek in Roermond, waar de zeer bekwame docente Carmen Dröge een 3 lessenreeks gaat geven. Mocht dit wederzijds bevallen, dan zal de Ashtanga yoga een vast plekje krijgen op het lesrooster vanaf april 2016. Laat dus van je horen bij interesse ook als je deze data toevallig net niet kan, dan weten wij of er voldoende animo is!

Data: vrijdag 26 februari 2016, vrijdag 4 maart & vrijdag 11 maart

Tijd: 19:30 – 21:00 uur

Kosten: €27 voor 3 lessen of €12,50 voor een losse les. Aanmelden en meer info: www.purayoga.nl

 

Over Ashtanga yoga:

Ashtanga yoga bestaat uit een vaste reeks van houdingen die je een leven lang kunt oefenen. Deze lessen doen we groot gedeelte van de primary series, als kennismaking of als je het al kent als fysieke & innerlijke practice. Alle oefeningen kennen een specifieke ademhaling en tussen de houdingen door zitten de uit de yogaflow & Poweryoga bekende vinyasa’s! Je vuurtje zal aangaan… En zoals altijd, iedereen werkt op zijn eigen niveau in de houdingen.

 

Over Carmen Dröge:

carmen droge“Ik beoefen sinds 2006 Ashtanga Yoga en het was liefde op het eerste gezicht (van mijn kant). Daarvoor was ik gek op hardlopen, zo heb ik in 2002 de Marathon van Keulen gelopen. Sinds ik mijn eerste yogales volgde, ben ik gestopt met hardlopen. Dit was bij het Instituut voor Yoga en Gezondheid in Keulen, waar ik ook mijn eerste lerarenopleiding volgde. Mijn tweede opleiding was met David Swenson. In 2009 ging ik naar het Kpay Institute in Mysore, India (http://kpjayi.org) waar ik bij Saraswati Jois een maand studeerde. Daarna volgde ik 4 jaar Ashtanga Yoga bij Beate Gutandin in Keulen en in 2010 ging ik weer terug naar Mysore voor een maand. In 2013 sloot ik de intermediate series af en kort daarna stopte mijn werk als advocaat bij Endemol Duitsland. Hierop besloot ik op yogareis te gaan, eerst naar Bali, Indonesië waar ik twee maanden bij Prem & Rada Carlisi Ashtanga Yoga studeerde en daarna naar Goa waar ik met Rolf & Marcy Naujokat in totaal 7 maanden tot het einde van mei 2015 studeerde. Vervolgens nam ik mijn hond Saafi mee en verhuisde met haar naar Venlo naar mijn Nederlandse echtgenoot.”

 

* Meer informatie over de kosten en aanmelden:

 

  • Als je al lid bent van PURA gaan deze lessen van je leskaart/tegoed af die je op moment van de lessen hebt aangeschaft.

Aanmelden voor deze lessen gaat zoals je gewend bent via momoyoga.nl/PURA Je kunt je per les aanmelden. Als je echt wilt weten of ashtanga iets voor jou is, raden we je aan om ze alle drie te volgen in de drie opeenvolgende weken. Dan weet je meteen wat het voor jou doet.

  • Ben je nieuw bij PURA dan schrijf je je online in als nieuwe yogi (inschrijving is gratis en je zit nergens aan vast). 3 lessen kosten in dit geval €27,- Wil je liever een of twee lessen volgen, dan betaal je €12,50 per les.

Wil je meer of andere lessen volgen binnen een maand, kies dan een leskaart met meer tegoed en plan je lessen zelf in via het online rooster.

Aanmelden gaat als volgt: ga naar momoyoga.nl/PURA Schrijf je in als nieuwe yogi en klik na het bevestigen van de welkomst e-mail door naar de datum van de les die je als eerste wilt volgen. Klik op les boeken en volg de instructies met betrekking tot leskaarten kopen. Wil je een losse les boeken, dan kies je de optie voor Losse les €12,50 en betaal je meteen online. Wil je de optie van 3 lessen van €27,- dan kies je die.

  • De aanbieding van drie proeflessen voor €15 is voor deze lessen niet geldig!
  • De Social Deal is voor deze lessen ook niet geldig!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.