Nieuws

Deelnemer van de maand maart 2015: Nina Arets!

IMG_1530MAART 2015: NINA ARETS

Geboortedatum: 17-01-1978

Woonplaats: Roermond

In het dagelijks leven: Op het moment fulltime moeder van 3 prachtige zoons (9,3,1) en in blijde verwachting van een dochter (34 weken)!

Hoe & wanneer kwam je bij PURA terecht? En hoeveel lessen volg je?
In januari 2014 kwam ik via een vriendin voor een proefles bodybalance of was het yoga flow? Allebei fijn! Heb meteen een abonnement genomen voor 2x in de week.

Wat is je favoriete les?
Yoga flow, want die is wat pittiger soms qua houdingen. Maar ook de bodybalance, want de opbouw van 3 maanden dezelfde les vind ik heel prettig. Je voelt dan echt dat je vooruit gaat in de houdingen. En de muziek is prettig, opzwepend, maar ook rustgevend.

Wat doen de lessen voor je?
Yoga brengt de aandacht naar binnen, meditatie. Aan de andere kant is het krachtig, en een work-out. Je verlegt je grenzen en je komt jezelf elke les wel op een andere manier tegen, waar je als persoon van groeit. Het brengt mij balans tussen lichaam en geest. Een momentje van verdieping.

Wat vind je van de fotohouding SUN WARRIOR / reversed warrior?
Het is best een lastige houding, hij kost behoorlijk wat kracht in de benen. Tegelijkertijd voelt het als een soort overgave ‘naar boven’. Hij voelt prettig voor mijn rug. Ik merk nu ik zwanger ben dat ik minder ver in de houding kom, maar het voelt nog steeds goed.

IMG_1529Wil je nog iets kwijt?
Ook al is dit mijn vierde zwangerschap, dit is mijn fitste zwangerschap van allemaal. Dat komt omdat ik het afgelopen jaar zoveel yoga heb gedaan en meer in balans kwam. Ik heb beter leren luisteren naar mijn lichaam. Ik vind het mooi dat ik wijzer en bewuster met mijn lichaam om kan gaan nu ik ouder word. Yoga is eeuwen oud en dat is niet voor niks. De invloed ervan werkt sterk door op meerdere levels. Het geeft me een gevoel van kracht en het houdt me puur fit. Ik heb nu al weer zin om na de bevalling weer mee te komen doen!

 

Lees ook de verhalen van de vorige deelnemers van de maand!

Op de laatste vrijdag van de maand komt de volgende deelnemer van de maand online. Wil je ook een keer meedoen? Laat het ons weten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.