Nieuws

Deelnemer van de maand JULI 2015: EM HOUBEN

Em2 Em Houben
Deelnemer van de maand Juli 2015

Geboortedatum: 04-06-1986                                        
Woonplaats:
Melick

In het dagelijks leven:
Leerkracht, Intern Begeleider en Ambulant begeleider Speciaal Basisonderwijs

Hoe & wanneer kwam je bij PURA terecht? En hoeveel lessen volg je?
Ongeveer 5 jaar geleden via een visitekaartje of Facebookberichtje (daar zijn Wieneke en ik nog niet helemaal over uit). Ik begon met het volgen van de Pilateslessen, later kwamen daar de BodyBalance bij. Later de Yoga flow lessen (ook heerlijk aan het water) en als aller-fijnst en vanaf het begin alle SUPlessen die SUPer zijn. Inmiddels heb ik bijna alle lessen die PURA aanbiedt geprobeerd. Gemiddeld zo’n 1 à 2 keer per week.

Wat vind je van de SUPyoga?
Pur(a)e ontspanning. Omdat je constant de balans op het water vast probeert te houden gebruik je de nodige spieren. De bijzondere plek, het water, de rustige stem en flauwekul van Wieneke, het afwisselende weer, met soms de zon, soms wind of regen. Het maakt elke les anders en speciaal.

Em1Wat doen de lessen nog meer voor je?
Ze geven me naast ontspanning ook kracht voor de rest van de week! En tussendoor en na afloop een heleboel gezelligheid en mooie (foto)momenten. SUN SUP SALITOS SUPER STAR! ;-)

Wat vind je van de fotohouding Camel pose oftewel Ustrasana?
De kameel stimuleert een goede lichaamshouding, verbetert je ademhaling en bevordert de veerkracht van de wervelkolom. Heel handig voor iemand die voor ze yoga ontdekte nooit fatsoenlijk aan sport gedaan had en met een aangeboren afwijking aan haar rug regelmatig de fysiotherapeut bezocht… Terwijl ik nu als ik de houdingen uitvoer daar weinig van merk. Als ik naar de foto kijk van de warrior, zie ik vooral de tevredenheid op mijn gezicht en de zon stralen op mijn lijf. Dankje PURA Yoga!

Wil je nog iets kwijt?
Twijfel niet en bezoek PURA in de ECI, rondom, in en op het water. Geniet van de zomer en tot SUPS :-D

 

Lees ook de verhalen van de vorige deelnemers van de maand!

Op de laatste vrijdag van de maand komt de volgende deelnemer van de maand online. Wil je ook een keer meedoen? Laat het ons weten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.