Nieuws

Dankjewel 2017

Lieve mensen,

Dankbaar kijken we bij PURA YOGA terug op een zeer vruchtbaar jaar in meerdere opzichten! Docentes Josie, Manon en Noortje bevielen van een wolk van een baby! En ook drie verschillende opleidingen boorden nieuw potentieel aan. In februari was er een #yogalates teacher training op Fuerteventura. In mei gaf Wieneke van der Aa de allereerste officieel erkende #supyoga teacher training van de BENELUX in Roermond. En in augustus nog een keer in Amsterdam. Back in de studio startte na een succesvol Stand Up Paddle seizoen in oktober de eerste 200 uurs #YogaFlowOpleiding met 13 zeer getalenteerde en gemotiveerde deelnemers.

Naast de specials gaven nog meer lieve docenten zoals Tina van Hooijdonk, Myrna Hochstenbach, Susan Smiley, Pauline Penning de Vries & Jack van Neer dagelijks recht uit hun hart les. Van sommigen namen we afscheid en anderen kwamen ons team versterken: Hannah van Wamel & Aafke Janssen

We beleefden samen met onze deelnemers van jong tot oud alle seizoenen. Vierden de lente, jubelden in de zomer, trokken ons terug in de herfst en overdachten wat was de afgelopen maand. De dagen zijn weer aan het lengen, een nieuw jaar staat te springen om ons weer allerlei avonturen te laten beleven. De ECI Cultuurfabriek geeft ons daarvoor een unieke plek van samenkomst, wat een geluk. Net als de heerlijke waterkant bij Beachclub Koers Zuid waar we veelvuldig op de plank, danwel op het gras ons gerief haalden, genaamd PURA SUP.

Zoveel blije gezichten het afgelopen jaar. Maar helaas ook verdriet en tranen. Dierbaren die dierbaren verloren. Mensen die ziek werden, iets heftigs meemaakten. Soms was het licht of een energiek gevoel ver te zoeken. De liefde die gelukkig altijd overwon. En yoga die daarbij hielp. ‘Whatever your problem is, yoga is the answer.’

En dat is wat we ook in 2018 zullen blijven doen. Liefde laten stralen door yoga. Energie, rust en plezier brengen door onze lessen. Kennis doorgeven middels de opleidingen. Avontuurtjes creëren met special events en wederom een yogavakantie op Fuerteventura. Een boek wat uitgebracht zal worden. #Reiki behandelingen die nu te boeken zijn. Maar bovenal de dagelijks lessen waar jullie hopelijk met plezier aan zullen blijven deelnemen, in de studio en vanaf april ook weer aan en op het water.

We hopen dat we de positieve lijn van groei en geluk, mindful mogen vasthouden in #2018. Er zullen mindere dagen tussen zitten. Er zal verdriet zijn. Maar hopelijk nog veel meer liefde. En yoga. En last but not least, hopelijk wederom twee gezonde baby’s. In juni. Van #Sanne en van Wieneke. Zodra het kan maken we dan een foto met ze bij de schitterende muurschildering die we dit jaar mochten ontvangen van Kristine Tumanyan.

Er gebeurde nog zoveel, wat niet minder speciaal was omdat het nu niet genoemd wordt. Hot yoga, Alberto Paganini, iets met een camper, vriendschap, reizen, tranen van het lachen… ik kan nog wel even door gaan. Maar soms is het goed om ergens een punt achter te zetten.

Dank, dank, dank. En dan toch weer een traan. Van geluk en een vleugje melancholie dit keer. Want dit fantastiche jaar komt nooit meer terug. Dankjewel dat je er bij was. Laten we 2018 minstens zo bijzonder maken.

Alle goeds gewenst,

Namasté

Wieneke

& TEAM PURA