13 creatieve ideeën voor wat u in uw datingprofiel kunt schrijven, van experts
Zelfs als je nieuw bent in dating-apps, is het belang van opvallen waarschijnlijk bij je opgekomen. Er zijn tenslotte genoeg vissen om doorheen te swipen en je wilt een profiel maken dat het soort mensen aantrekt waarnaar je op zoek bent.

Als gecertificeerde sekstherapeut De-Andrea Blaylock-Solar, MSW, LCSW-S, CST vertelt mbg dat je bij het opzetten van je profiel zo trouw mogelijk aan jezelf wilt zijn en vanaf het begin weet waar je naar op zoek bent. Gaan. “Wees heel duidelijk, zelfs voordat je een profiel opstelt, waar je naar op zoek bent – en je kunt zelfs precies datgene wat je zoekt in je profiel zetten, of dat nu een langdurige relatie is of je gewoon wilt doorgaan afspraakjes”, legt ze uit.

In termen van wat u op uw profiel moet opnemen, voegt ze eraan toe dat u snel kunt beoordelen wat belangrijk voor u is als individu en binnen een relatie. Dingen als waarden, interesses en hobby’s zijn geweldig om in je snelle reacties te verwerken, bijvoorbeeld omdat het mensen helpt dingen met je gemeen te vinden en de deur naar een gesprek opent. En als je een vleugje humor kunt toevoegen, voegt Blaylock-Solar toe, des te beter.

Kies bij het kiezen van foto’s diegene die duidelijk laten zien hoe je eruitziet, zegt ze. Groepsfoto’s zijn oké, merkt ze op, maar als je alleen groepsfoto’s hebt, kan het moeilijk zijn voor mensen om erachter te komen welke jij bent.

En onthoud: eerlijkheid is het beste beleid. Als iemand de volheid van wie je bent niet waardeert, is hij het niet. Als gediplomeerd klinisch maatschappelijk werker Rhonda Milrad, vertelde LCSW eerder aan mbg: “Je hebt geen tijd te verspillen aan het doorzoeken van hopen ouvertures van ondergeschikte vrijers. Dus leg de games opzij en wees eerlijk en direct over wie je bent en wat je bent’ ben op zoek.”

Recent Posts