11 stomende yoga-oefeningen om je hartslag te verhogen en je kracht uit te dagen
Er is een tijd en een plaats voor intensievere vormen van lichaamsbeweging, maar op sommige dagen wil je alleen maar wat bewegingen om pijnlijke spieren te strekken, de aandacht terug in het lichaam te vestigen en je hartslag te verhogen tijdens een actieve rustdag. Het is op deze momenten dat yoga-oefeningen in het spel komen en de mogelijkheid bieden om dingen in beweging te krijgen zonder een volledige HIIT-workout te doen.

Er zijn een aantal energieke yogaflows op onze site om te proberen. En hier hebben we een compilatie samengesteld van bewegingen voor het hele lichaam die ideaal zijn om negatieve energie in het lichaam los te laten en je dag op de juiste manier te beginnen of te eindigen, terwijl je hartslag omhoog gaat.

Op zoek naar inspiratie voor je volgende yogasessie? Hier zijn enkele van onze favoriete bewegingen die je in bijna elke flow kunt integreren om je oefening naar een hoger niveau te tillen en een beetje warmte in je lichaam op te wekken, begeleid door onze favoriete instructeurs.

Recent Posts